fbpxÉén van de voordelen van coworking is de vrijheid. (dat kon je ook al lezen in onze vorige blog). Even het hoofd leeg maken door een sportsessie is goud waard. Het zorgt voor zuurstof, voor creativiteit, voor oplossingen. Laat Bur’Eau daar nu net de ideale locatie zijn en combineer je passage bij Bur’eau met een flinke sportsessie. Lopen kan rondom de dokken of op 10 minuutjes sta je midden in de natuur aan de schelde. 

Maar ook aan zaalsporten geen gebrek. Rechtover het plein op 30 meter, staat het stadsgebouw met een kinderdagverblijf, een buitenschoolse kinderopvang, een basisschool en een buurtsporthal. Het Stadsgebouw kreeg de naam Melopee.

De sporthal ligt op de derde verdieping van het gebouw en neemt twee verdiepingen in beslag. Vanuit de bar op het bovenste verdiep kijk je uit op het sportveld.

Overdag sporten de leerlingen er in de sporthal, na schooltijd is het aan de rest van de buurt. In het aanbod vind je een grote brok naschoolse sportieve activiteiten gericht op kinderen maar ook worstelen, capoeira, korfbal, badminton en nog veel meer.

Ook bewoners van de nieuwe wijk zullen van de infrastructuur kunnen genieten. Ze kunnen volop gebruik maken van de sporthal.