fbpx
Verrassende opportuniteiten van onbekenden.


In coworking plekken zit je nooit alleen en kan je je ideeën aftoetsen met anderen. Hoe minder goed je die persoon kent, hoe creatiever de input. Een andere blik op de zaken kan net dat zijn dat je nodig hebt voor jouw business. 

Kies zelf wat en wanneer.


In een coworking plek kies je wanneer je werkt en aan welk werk je prioriteit geeft. Uiteraard is het wel de bedoeling om te werken maar thuis word je vaker herinnert aan andere taken of op kantoor word je dan weer vaker gestoord. 


Kies je favoriete plek


Soms geniet je van een open ruimte, op andere momenten heb je een discrete vergadering of wil je in absolute stilte doorwerken. In de meeste coworking plekken kan je naargelang de situatie zich voordoet switchen van werkplek. Van luid naar stil, van zittend naar staand. 


Netwerken


Je leert andere mensen kennen. Zowel voor freelancers als als voor werknemer kan dit superfijn en nuttig zijn. Er kunnen samenwerkingen of partnerships ontstaan. In vele coworking plekken worden er ook evenementen georganiseerd. Ook de community van de cowork kan een krachtige hefboom zijn en is altijd een meerwaarde. 


Een aantal zaken die je beter niet vergeet wanneer je gaat coworken. 


Laptop

Jouw laptop lijkt me een handig hebbeding. Wees ook voorbereid op een offline-situatie. Deel je werk in in offline en online. Just in case! 


Stekkers en laders

Stopcontacten heb je meestal genoeg maar niets zo vervelend als je batterij een laag niveau aangeeft. Zorg voor je kabelmanagent! 


Back-ups

Zorg ook voor cloudstorage & de nodige back-ups. Het maakt het samenwerken, het delen maar ook het beveiligen van jouw werk zo veel eenvoudiger. 


Hoofdtelefoon

Stilte is voor de een noodzakelijk, voor de andere erg vervelend. Zorg altijd dat je een paar oortjes mee hebt, bij voorkeur met noise canceling. Of als je iets wil bekijken op je pc is het handig om de andere niet te storen. 


Eten en/of drinken

Water is veelal de krachtbron van productiviteit. In elke coworking plek zijn er wel de nodige faciliteiten om op voldoende krachten te kopen.